Over mij

Ik kom er maar onmiddellijk voor uit… mijn totem bij de scouts was “sfeervol katje”

Een nogal softe totem bij de scouts uit een nochtans roemrijk verleden. We namen totems toen niet zo ernstig, maar het is op zich wel een vrij goede omschrijving. Speels, gezellig, opgekruld in een fleece-dekentje, maar even goed in een boom aan het klimmen, een boomhut aan het bouwen voor de kinderen of boven een dampende kookpot hangen(niet dat je dat van een kat zou verwachten).

Ik denk dat je me gerust een cocooner kan noemen, maar dan in en rond het huis. Buiten en binnen zo een beetje…

Mijn vrouw Cathy en mijn kinderen van 9 en 7, Midas en Stella, maken mijn knusse stek compleet. Voor het overige zie je in deze blog wel hier en daar een ‘konkel’ of een ‘monkel’ opduiken, een ‘moetie’, opruimcoaches, bloggende zussen en andere (on)handige harry’s. Laat me het daarbij houden dat ze deel uitmaken van mijn ‘incrowd’ en als dusdanig geregeld in mijn cocon vertoeven.

Zei ik al dat ik een prille veertiger ben, die de blokjaren op afstand probeer te houden in een haat liefde verhouding met sport? En ja, dat streekbiertje doet daar geen goed aan, maar hoort bij de gezelligheid en laat dat nou net het hoofdonderwerp van deze blog zijn.