Met deze 10 tips maak je de lekkerste stoverij
10 basistips voor een heerlijke stoverijsaus die iedereen moet kennen.
10 basistips voor een heerlijke stoverijsaus die iedereen moet kennen.
De Black Krim tomaat is een Heirloom tomaat uit de familie van de vleestomaten. Ze ontlenen hun naam aan de donkere, zwarte kleur van de tomaat en regio waaruit ze oorspronkelijk afkomstig zijn,…
Januari 2020… De winter is nog volop aan de gang, maar toch begint de lentekriebel parten te spelen. De traagkiemende zaden zoals paprika’s en pepers kan je nu reeds starten, maar hebben in…
In donkere maanden Eèn ding hebben alle planten gemeen. Ze hebben licht nodig. Licht dat in de winter niet steeds in dezelfde mate voorradig is. En dan is een lichtbak voor je planten…
Onze kinderen (6 en 9) beleven momenteel de hoogdagen van verjaardagsfeestjes. Het lijkt soms of er gaat geen week voorbij of ze moeten naar het een of het ander verjaardagsfeestje. Springkastelen, bowlen, binnenspeeltuinen, lasershooten, noem…
Patrelle, het geheim voor donkere stoofvleesaus Vraag je je ook weleens af hoe het komt dat de stoofvleessaus die je op restaurant verorbert er altijd zo mooi glanzend donker uitziet, terwijl je eigen…
Vloeken in de kerk Een artikel over smaakmakers zonder het over look, ajuin, spek, champignons,… te hebben is een beetje vloeken in de kerk. Maar onderstaande smaakmakers met een twist hebben zeker ook…
Trial & Error Beter composteren leer je door vallen en opstaan en door vooral veel dingen verkeerd doen. Er was in het begin altijd wel iets aan de hand met mijn compost. Te…
Allemansvriend Het feest is ingepland, de genodigden genodigd, maar wat kan ik mijn gasten deze keer weer voorschotelen? Dit originele recept voor warme beenham op je feest helpt je om eens van de…
Van Start! Deze blog gaat over sfeer. Over hout, winterse zondagnamiddagen, bouillon, moestuin, groenten, familie, tuin, feest en nog veel meer. Buiten en Binnen. Niet de zoveelste kookblog, maar toch is er kans…